ontdek bureaupaars

ontwerpbureau voor de buitenruimte

Van tuin tot landschap, van concept tot detail, van schets tot uitvoering. Het is iedere keer weer een uitdaging om een bijzondere buitenruimte te creëren. Een uitdaging die we graag aangaan.

wat mag je verwachten

naast vakkennis & creativiteit

maatwerk

Geen standaard ontwerp, maar een ontwerp afgestemd op de wensen van de gebruikers. Ontwerpen is luisteren naar en samenwerken met de opdrachtgever om te komen tot een gedragen ontwerp.

passend bij de locatie

Iedere locatie heeft een eigen identiteit. Deze identiteit wordt geanalyseerd en meegenomen in het ontwerpproces. Op deze manier is ieder ontwerp in combinatie met de wensen van de opdrachtgever en het gebruik uniek. Door gebruik te maken van de identiteit van de locatie zal een ontwerp als vanzelfsprekend aanvoelen.

samenwerking

Samenwerken met de opdrachtgever en andere betrokken partijen is voor bureaupaars een voorwaarde om te komen tot een geslaagd eindresultaat. Afhankelijk van de opdracht kan bureaupaars met andere professionele partners samenwerken om vanuit meerdere invalshoeken naar oplossingen te zoeken.

persoonlijke betrokkenheid

Een persoonlijke benadering met betrokkenheid bij het project van begin tot eind. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

0
1

meer informatie

over de mogelijkheden

Back to top