passie voor ontwerpen, natuur en architectuur

bureau paars is een ontwerpbureau waar met enthousiasme en passie wordt gewerkt aan mooie buitenruimten. Om als ontwerper te mogen werken aan een buitenruimte die mensen inspireert en uitnodigt om te genieten en te ontspannen, is een geweldige motivatie om het beste uit onszelf en de opdrachtgever te halen.

bureau paars is opgericht door Yolanda Smulders. Een bevlogen ontwerper met een luisterend oor. Na velen jaren werkzaam te zijn geweest als program manager heeft de fascinatie voor groen, buitenleven, architectuur en creëren de doorslag gegeven voor een gedegen opleiding tuin- en landschapsarchitectuur aan de hogeschool Larenstein. Na de studie is bureau paars opgericht met een als doel om mooie buitenruimten te realiseren. Binnen is buiten en buiten is binnen.

Wij ontwerpen met passie. Ons doel is het maken van een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Ontwerpen is luisteren naar en samenwerken met de opdrachtgever om te komen tot een gedragen ontwerp. bureau paars streeft bij het ontwerpen naar een meerwaarde in het project, wat resulteert in een sterke beleving van de buitenruimte. Door het goed aanvoelen van de omgeving wordt er een totaalbeeld gecreëerd. Wij zijn van mening dat een goede verhouding tussen verharding en groen een leefomgeving een extra beleving geeft. Aandacht voor groen is voor bureau paars een essentieel onderdeel in het ontwerp. Een groene omgeving draagt bij aan een duurzame omgeving. Groen geeft rust, een gevoel van geluk. Groen geeft seizoensbeleving, zowel zomer als winter een aantrekkelijk beeld.

yolandasmulders

bureau paars voor

ontwerp en tekenwerk

beplantingsplannen en materialisaties

sfeerimpressies en visualisaties

van tuin tot landschap – van concept tot detail – van schets tot uitvoering

bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak!