/ bureaupaars

bureaupaars is een ontwerpbureau voor tuin- en landschapsarchitectuur, opgericht door Yolanda Smulders. Sinds de oprichting in 2010 wordt er met enthousiasme gewerkt aan mooie buitenruimten. Met een dynamische aanpak, frisse ideeën en oog voor detail ontwerpt bureaupaars buitenruimten die gezien mogen worden. Om als bureau te mogen werken aan een buitenruimte die mensen inspireert, is een geweldige motivatie om het beste uit onszelf en de opdrachtgever te halen.

Ons doel is het maken van een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Ontwerpen is luisteren naar en samenwerken met de opdrachtgever om te komen tot een gedragen ontwerp. bureaupaars streeft bij het ontwerpen naar een meerwaarde in het project, wat resulteert in een sterke beleving van de buitenruimte. Door het goed aanvoelen van de omgeving wordt er een totaalbeeld gecreëerd. Wij zijn van mening dat een goede verhouding tussen verharding en groen een leefomgeving een extra beleving geeft. Aandacht voor groen is voor bureaupaars een essentieel onderdeel in het ontwerp. Een groene omgeving draagt bij aan een duurzame omgeving.

bureaupaars staat garant voor een professionele werkwijze, een kwalitatief resultaat en een klantgerichte aanpak.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de projecten en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

/ yolanda smulders

Een bevlogen ontwerper met een luisterend oor en aandacht voor details. Yolanda heeft de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting gevolgd aan Van Hall Larenstein. Stage heeft zij gelopen bij MTD Landschapsarchitecten waar ze heeft meegewerkt aan diverse projecten in de openbare ruimte. Als ontwerper bij bureaupaars is er gewerkt aan diverse projecten, van particuliere tuinen tot openbare ruimte.

 

/ samenwerking

bureaupaars werkt intensief samen met een opdrachtgever om te komen tot een goed ontwerp. Een goede samenwerking met alle betrokkenen is voor bureaupaars overigens een voorwaarde om te komen tot een geslaagd eindresultaat.

Afhankelijk van de soort opdracht kan bureaupaars samenwerken met andere disciplines of andere professionele partners uit haar netwerk, zodat vanuit meerdere invalshoeken naar oplossingen wordt gezocht. Deze integrale aanpak staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

ontwerp en tekenwerk

beplantingsplannen en materialisaties

sfeerimpressies en visualisaties


van tuin tot landschap – van concept tot detail – van schets tot uitvoering, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en offerte